ONLINE MARKETING BUREAU
I KØBENHAVN

Berthu & Co er et online marketing bureau, der er beliggende i København og som er specialiseret i at udvikle og drive kampagner online. Vi udfører analyser af forbrugernes digitale adfærd, identificerer dine potentielle kunder, og hvilke kanaler du mest effektivt kan ramme dem på. Sidst men ikke mindst, udvikler vi content og budskaber der øger dit salg.

DATADREVET MARKETING BUREAU

Berthu & Co er blandt de mest datadrevne online marketing bureauer i københavn. Derfor er vores koncepter, mediestrategier og kampagner altid funderet i insights og data om din målgruppens adfærd.  Når kampagnen er lanceret overvåger, måler op optimerer ci altid kunderejsen løbende i takt med, at vi får flere data. For dine kunder betyder det bedre oplevelser med dit brand – for dig betyder det mere salg.

KOMPETENCER

Markedsanalyse

Det kan være dyrt at træffe de forkerte valg. Slut med mavefornemmelse. Vi giver indsigt i din branches aktører og kunder baseret på online data. Sammen træffer vi bæredygtige beslutninger der hviler på solid viden.

Mediestrategi

Hvilke kanaler anvender din målgruppe? Og hvilke medier egner sig bedst til at kommunikere med dem? Her få du datadrevne mediestrategier der forbedre dit kampagnebudget.

SEO

SEO er meget mere end god tekstforfatning. Det er en avanceret og teknisk krævende disciplin. Med os som online marketing bureau, er Google ikke længere kun forbeholdt aktører med størst budget. Lad os få jer til tops på Google.

Bannerproduktion

Design- og produktion af bannere kan vi også klare. Det gælder både animerede og statiske bannerannoncer.Google Ads

Flere kalder os Danmarks dygtigste til Google Ads. Skal vi også hjælpe jer, så I får direkte adgang til nye kunder på Google eller Bing?


Facebook

Opnå maksimal udnyttelse af Facebook og Instagram med omkostningseffektive kampagner, der er baseret på avancerede målgrupper, sporing af koder og måling af konverteringer.

LinkedIn

Til B2B-kampagner er LinkedIn utroligt effektivt. Berthu & Co har en lang og imponerende track record for at nå målgrupper, som er vanskelige at nå via andre kanaler på platformen.

Youtube

Annoncering af film på YouTube har mange fordele. Vi har ekspertisen til at udvikle målrettede målgrupper og formater, der kan skabe stor rækkevidde for dine annoncekroner.

online markeigng bureau - Strategi og analyse

Potentialeanalyse

Som online marketing bureau benytter vi os af avancerede dataanalyser til at opbygge viden om efterspørgslen på dine produkter og services. Vi kan eksempelvis estimere dit potentiale for øget omsætning ved hjælp af en stærk placering på Google-søgninger. Ved at benytte vores metode får du et solidt grundlag for at træffe profitable beslutninger om din budgetallokering.

Digital strategi

Hvis du ikke har en klar strategi, kan du risikere at spilde både tid og ressourcer på ineffektive medier og opbygge din digitale platform på et forkert grundlag. Som et moderne online marketingbureau udvikler vi digitale strategier baseret på indsigt i din virksomhed, din branche og din målgruppe. Med en digital strategi fastlægger vi retningen for din markedsføring og sørger for, at dine beslutninger følger den rigtige kurs.

Antallet af medier og kanaler er større end nogensinde før og kan være svært at navigere i. Berthu & Co er et mediebureau med omfattende strategisk erfaring. Vi udvikler strategier, der sikrer, at du altid bruger de mest passende mediekanaler. Vores rådgivning er baseret på indkøbsdata, forbrugeradfærd og priser. Læs mere om vores syn på effektiv mediestrategi her.

ONLINE MARKETING - DET HANDLER OM ERFARING

Søger du efter marketingbureau København er du kommet til rette sted

Mediestrategi

Hvem er dine potentielle kunder, der overvejer at købe dine produkter eller services? Og hvilke digitale kanaler anvendes af dine hovedkonkurrenter? Som et online marketing bureau er vi specialiseret i at identificere strategiske muligheder, der kan give dig en konkurrencefordel. Kontakt os gerne for at se eksempler på, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at blive digitale frontløbere.

Søger du efter et digital marketing bureau København så kan vi helt sikkert hjælpe dig.


Online Markedsanalyse

Hvad er dit online markedspotentiale? Hvor mange mennesker søger aktivt efter dine produkter eller services? Og hvilke mediekanaler er de mest rentable? Vi udfører en grundig sammenligning af mediekanaler, CPM-priser og målgruppens tilstedeværelse på tværs af medier for at optimere dit marketingbudget.

Som digitale marketing bureau udvikler og driver vi online kampagner.

Online Markedsføring

Vi skaber kvalitetsindhold til alle platforme og tilpasser det til forskellige målgrupper. Vores indhold skaber en sammenhængende oplevelse fra søgning og eksponering til klik og besøg på din hjemmeside. Vi opsætter digitale programmer og systemer til annoncering og implementerer e-commerce målinger for at analysere resultaterne.

Se hvad vores kunder siger om Danmarks måske bedste marketing bureau

eksekvering

Udførelsen af løbende taktiske justeringer er en central del af vores services som digital marketing bureau service. Under udførelsen overvåger, måler, analyserer og optimerer vi alle vigtige elementer i kampagnen. Vi udfører realtidsanalyser og tilpasser konstant budpriser, annoncer og målgrupper, alt sammen med det formål at øge salget.

DET SIGER KUNDERNE
OM VORES ARBEJDE

Christian RohmannChristian Rohmann
15:29 12 Mar 24
Jeg kan varmt anbefale Berthu. Rasmus og co levere en rigtig god service og meget kompetent arbejde. De har stor indsigt i digital markedsføring og rigtig god til at følge op, så jeg får mest muligt effekt for budget.HilsenChristian RohmannAnsvarlig for salg og marketingLetsGo delebiler
Morten Lech PedersenMorten Lech Pedersen
09:11 12 Mar 24
Mit samarbejde med Rasmus fra Berthu & Co. for min virksomhed, Bow Tie Productions, har været fremragende. Fra begyndelsen har Rasmus vist stor engagement i vores projekt, hvilket har resulteret i mærkbare forbedringer takket være hans arbejde med SEO-optimering og Google Ads. Jeg værdsætter især hans ærlighed og åbenhed omkring strategier, der fungerer, samt hans evne til at levere kvalitetsarbejde uanset budgetstørrelsen. Desuden er hans råd om, hvordan man selv kan forbedre sit SEO-arbejde,... utroligt værdifulde, hvilket sparer os for yderligere omkostninger. Jeg kan varmt anbefale Berthu & Co. og ser frem til vores fortsatte samarbejde.læs mere
Jon KabellJon Kabell
08:50 27 Oct 22
Jeg driver et kontorfællesskab med 150 pladser i indre by. Vi havde behov for mere synlighed, og Berthu & Co fik på de væsentligste nøgleord flyttet os fra side 8 til første side på Google. Det gjorde en markant og reel forskel for vores forretning, hvor vi i dag faktisk ofte har venteliste.
Uni-tel a/sUni-tel a/s
08:18 18 Aug 22
Et mangeårigt samarbejde med Berthu & Co. som hele tiden fortsætter med at tilføre værdi, resultater og fornyelse indenfor some- og digital-annoncering. Berthu og Co er stærke analytisk, kreative, konsekvent grundige i deres arbejde og altid lydhør. Det er deres fortjeneste, at vi har så stærk et digitalt fodspor. Kan kun anbefale Rasmus og hans team.
Jake SteenJake Steen
17:10 16 Aug 22
“Berthu & Co er en rigtig god samarbejdspartner for os. De er stærke analytisk og strategisk, og har en god fornemmelse for, hvad der virker og tilfører værdi. Vi har stor nytte af at arbejde sammen med dem, og jeg kan kun anbefale dem.“ Mvh. Jakob Bender, Direktør Dansk Rejseforsikring A/S
Stig PedersenStig Pedersen
13:25 16 Aug 22
Berthu & Co har været en game changer for Aidgency.Vi har på adskillige af bureauets kunder fået utroligt meget ud af, at samarbejde med Rasmus og hans stærke team.Deres viden er uovertruffen, og de resultater samt den ROI de leverer på deres arbejde forklarer entydigt hvorfor Berthu & Co er et af de stærkeste bureauer i Danmark på SoMe- og digital-annoncering.
Thomas TelvingThomas Telving
13:07 14 Dec 20
Jeg har benyttet Berthu & Co i samarbejde med flere kunder. De leverer altid fornemme resultater og konsekvent høj kvalitet.
js_loader

UDVALGTE KAMPAGNER

1639479224000

30% OVER SALGSBUDGETTET

Vi kørte en kampagne for P. Christensen med Mercedes eVans på tværs af flere platforme, herunder Facebook, Google søgeannoncer, bannere og LinkedIn. Kampagnen overgik kundens ambitiøse salgsmål med en imponerende stigning på 30%.

20.000 NYE KUNDER

CoolRunner’s smarte fragtsystem har allerede revolutioneret distributionsprocessen for adskillige eCommerce-virksomheder. For at øge kendskabet blandt private kunder, anvendte vi en kombination af Facebook, YouTube, bannerannoncer og Spotify. Resultatet var en stor succes med hele 20.000 nye kunder.

Berthu & Co var digital marketing bureau i kampagnen, som var udviklet af reklamebureauet Aidgency.

 

vaerksted

600% FLERE KONVERTERINGER

På et lokalt værksted for P. Christensen vendte vi et underskud til et overskud.

Vores indsats resulterede i en imponerende stigning på 594% i konverteringer. Vi formåede også at reducere medieforbruget med 56%, mens konverteringsprisen blev reduceret med 94%. Endelig oplevede vi en stigning på hele 1.600% i konverteringsraten, som gik fra 0,87% til 15,44%.

DIGITALISERING AF HUS FORBI – NY HJEMMESIDE

Vi har i løbet af de seneste måneder arbejdet intensivt på at digitalisere Hus Forbi. Dette har inkluderet udviklingen af en helt ny hjemmeside med fokus på brugervenlighed og et design, der matcher den visuelle oplevelse i selve avisen. Derudover har vi automatiseret donationsindsamlingen og gjort det muligt for både private og virksomheder at støtte den gode sag, hvilket har medført en reduktion af de manuelle arbejdsgange i Hus Forbi. Vi vil gerne takke Aidgency for det gode samarbejde.

 

UDVIKLING & LANCERING AF E-AVIS FOR HUS FORBI

Vi har skabt en digital løsning, som gør det muligt for dig at læse Hus Forbi som en e-avis. Løsningen er blevet integreret på vores hjemmeside Husforbi.dk, som vi også har udviklet. Nu har du mulighed for at vælge mellem at læse avisen i fysisk eller digitalt format, men du skal stadig købe avisen hos din lokale sælger. Du kan se, hvordan det fungerer i filmen, som er blevet udviklet i samarbejde med Aidgency.

vores Team

Rasmus Berthu Damkjær
Grundlægger og Direktør
Mail: rasmus@berthuogco.dk
Tlf. 31 75 72 54 

Rasmus har 10 års erfaring fra bureaubranchen. Seks af dem fra et nordisk reklamebureau, hvor han opbyggede den digitale afdeling fra bunden og drev kampagner i hele norden. Han har desuden erfaring fra sin egen eCommerce-virksomhed.

Rasmus har en strategisk tilgang og et veludviklet blik for, hvad der virker på tværs af de digitale kanaler. Han er grundlægger af det digitale marketing bureau, Berthu & Co. 

Laura Hartvig Hecquet
Digital Bureau Konsulent – Strategi og Indsigter
Mail: laura@berthuogco.dk
Tlf. 40 57 55 52

Laura har flere års erfaring med tekstforfatning og salg. Hos Berthu & Co bruger hun især sit talent til at lave digital planning og til at udvikle content, der leverer resultater og driver engagement på sociale medier.  

Med en skarp analytisk tilgang træffer hun altid velinformerede strategiske beslutninger. Hun underbygger stædigt sin intuitive forståelse for kultur, trends, forbrugere og virksomheder med data og formidler elegante budskaber til mange forskellige målgrupper.

Michelle Heedal
Tekstforfatter
Mail: michelle@berthuogco.dk

Michelle er en knivskarp kreativ skribent. Hendes erfaring spænder vidt, og hun har lavet alt fra manuskripter og ghostwriting for forlag til effektive SEO-artikler og produkttekster til hjemmesider.

Michelle arbejder med fokus på at formidle budskaber, så de er forståelige og i øjenhøjde. Hun lægger altid vægt på kreativ og fængende storytelling.

Eget online markering bureau

Berthu & Co blev grundlagt af Rasmus i 2018 med ønsket om at skabe et online marketingbureau, som var baseret på data og indsigt. Visionen var at blive en af de bedste mediebureauer i Danmark inden for arbejdet med data. Rasmus trak især på sin erfaring fra seks års arbejde hos det nordiske reklamebureau PS Communication, hvor han startede som studentermedhjælper i 2013 og blev forfremmet til Digital Direktør inden han forlod bureauet for at stifte sin egen virksomhed i foråret 2018.

I PS Communication opbyggede Rasmus den digitale afdeling fra bunden, og den blev hurtigt en succesfuld og selvstændig enhed med ansvar for nogle af bureauets største kunder i Norden, såsom Gorenje, ASKO, Miljøministeriet og Le Creuset.

 

Egen eCommerce-virksomhed

I 2018 besluttede Rasmus at tage en kort pause fra reklame- og bureaubranchen for at fokusere på opbygningen af sin egen eCommerce-virksomhed, kbh-kollegier.dk, som hjælper studerende med at finde et kollegieværelse i København. Virksomheden blev grundlagt på et kollegieværelse, da Rasmus selv var 20 år gammel. Da kbh-kollegier.dk havde opnået det ønskede niveau og var blevet en veletableret og velrenommeret virksomhed, trak Rasmus sig i vidt omfang fra den daglige drift og begyndte at fokusere på opbygningen af sit mediebureau, Berthu & Co.

Erfaringen med at drive en eCommerce-virksomhed fungerer stadig som en vigtig påmindelse om, hvad der kræves for at opnå betydelige resultater inden for online salg.

 

Tilbage til reklamebranchen – Eget bureau

Berthu & Co startede som Rasmus’ freelance-konsulentvirksomhed, men udviklede sig hurtigt til at blive et rigtigt digitalt bureau. På blot nogle få måneder hjalp han en håndfuld virksomheder med at opnå resultater inden for SEO, Facebook markedsføring, markedsanalyse, mediestrategi, e-commerce tracking, reklamekampagner og eksekvering, samt meget mere. I dag er det et anerkendt online marketing bureau med flere store kunder såsom E.ON Drive, P. Christensen, Hus Forbi og LetsGo.

Referencer

Her kan du se nogle af de virksomheder, som vores digitale marketingbureau arbejder med. 

KAN VI HJÆLPE JER?

Kontakt vores digitale marketing bureau i København.

STOLT SPONSPOR AF
mediebureauer-sponsor-lyngby-boldklub