Linkedin Bureau om effektiv Linkedin annoncering

LinkedIn annoncering er et fantastisk værktøj i B2B-kampagner. Annoncering på LinkedIn giver adgang til målgrupper, som ellers kan være svære at komme i kontakt med på andre medier. Som erfarent LinkedIn bureau hjælper vi dig med at skabe succesfulde kampagner med målbare resultater.

LinkedIn markedsføring er effektiv

LinkedIn har over 675 mio. aktive profiler. Det adskiller sig fra andre sociale medier ved primært at handle om karriere og faglig vidensdeling. Der bliver ikke peget fingre ad brugere, der fremhæver egne kompetencer og professionelle sejre. Tværtimod hyldes dygtighed, ihærdighed og succes.

Platformens stil og tone kombineret med dens meget detaljerede brugerprofiler gør LinkedIn markedsføring uhyre oplagt til at nå ud til alle typer af B2B-målgrupper. Personer, som kan være nærmest umulige at få i tale via andre medier, kan her sorteres ud og rammes præcist.

Med LinkedIn markedsføring kan vi bl.a. målrette kampagner mod jobtitler, jobfunktioner, kompetencer, uddannelser, brancher og arbejdsgivere. Vi kan også opsætte sporingskoder, så du kan nå ud til personer, der tidligere har interageret med jeres virksomhed på LinkedIn eller besøgt jeres hjemmeside.

Dit bureau til LinkedIn annoncering – fra start til slut

Når du bruger Berthu & Co som LinkedIn marketing bureau, kan du være sikker på, at alle beslutninger træffes på baggrund af data og altid med det bedste og billigste resultat for øje. Det indebærer ikke kun detaljeret målgruppearbejde, men også fokus på content og budskaber. Vi benytter bl.a. splittests for at effektivisere kommunikationen og sikre, at dine annoncekroner bliver brugt på det marketingmateriale, der virker bedst. Vi giver også gerne konkrete input til jeres content – eller hjælper jer med at udvikle det forfra.

Når vi laver annoncering på LinkedIn, er vi meget opmærksomme på dine omkostninger. Vi sammensætter f.eks. ofte målgruppen ud fra mange mindre delmålgrupper. Det giver os unikke muligheder for at optimere resultatet af din investering ved løbende at tilpasse kampagnen.

Spørg din LinkedIn ekspert

Vores LinkedIn bureau bygger på erfaring, og vores fornemste opgave er at dele den med dig. Ud over at opsætte specifikke kampagner for din virksomhed, kan du bruge os som din egen LinkedIn ekspert. Din livline, når du selv laver kampagner. Ofte kan det betale sig at få os til at opsætte din kampagne forfra, men vi hjælper meget gerne med at tilpasse og optimere dine egne kampagner. Det samme gælder for din LinkedIn strategi. Den kan vi lægge i fællesskab, eller du kan få os til det, hvis tiden er knap.

Uanset, hvad du vælger, kan du regne med løbende opmærksomhed på din annoncering. Når vi ser et potentiale for at optimere din kampagnes performance, rykker vi på det eller siger det til dig. F.eks. vil vi altid holde øje med antal klik, engagement, frekvens og klikrate.

Præcis budgetallokering og penge at spare  

Med LinkedIn annoncering kan vi allokere budgetter præcist og ned til mindste detalje. Når der er behov for at ramme helt særlige interesser, sker det, at vi laver målgrupper på få hundrede personer.

Du betaler naturligvis kun, hvad du er villig til, både i et givent tidsrum og for et enkelt bud. Det er en meget fleksibel prissætning, som vi bl.a. benytter til at justere efter de målgrupper og annoncer der performer bedst. Du kan føle dig tryg ved, at vi nidkært kontrollerer dine budgetter og sikrer optimal effekt af dem.

Som eksperter på LinkedIn annoncering laver vi også manuelle budjusteringer, som i mange tilfælde kan spare dig op til 50% i CPM- og CPC-priser, men som mange annoncører ikke kender til.

Har du brug for et LinkedIn bureau til annoncering på LinkedIn?

Vores eksperter hjælper en lang række forskellige virksomheder med LinkedIn annoncering. Hvis du har brug for et stærkt LinkedIn bureau til så kontakt os for en uforpligtende snak.

Eksempler på LinkedIn kampagner

Mercedes eVans kampagne for P. Christensen

LinkedIn var et oplagt valg til denne kampagne for elektriske varevogne fra Mercedes Benz. Kunden var P. Christensen, og sammen udviklede vi målgrupper baseret på tømrere, murere, elektrikere, skorstensfejere, VVS’ere, malere og andre faggrupper, der kører varevogn. De fungerede bl.a. i kombination med en målgruppe baseret på ledere fra byggebranchen.

 
 
Kom godt igang med b2b annoncering på LinkedIn med os

Jobkampagne med Linkedin Markedsføring

LinkedIn er et stærkt værktøj til employer branding og rekruttering, som ofte skal ramme nogle meget specifikke målgrupper. Vi har kørt flere LinkedIn annoncer for Uni-tel, som har sigtet mod bestemte udviklerprofiler. Det er bl.a. sket ved at krydskombinere jobtitler som “backend developer” med særlige kompetencer inden for f.eks. JavaScript og Typescript.

 
LinkedIn markedsføring er en meget effektiv b2b markedsføring med de unikke segmenteringsmuligheder

Vi har hjulpet mange til succesfuld LinkedIn markedsføring

LinkedIn ekspert med speciale i annoncering på Linkedin

Har du brug for hjælp af en LinkedIn ekspert?

Du er velkommen til at kontakte os om LinkedIn markedsføring eller en social media strategi. Et setup kan være helt enkelt eller meget omfattende. Uanset hvad du foretrækker, har vi erfaringen til at hjælpe dig i mål – altid på dine præmisser.

Kontakt:
Rasmus Berthu Damkjær
Direktør og ekspert i LinkedIn annoncering
E-mail: rasmus@berthuogco.dk
Tlf. 31 75 72 54