Linkedin annoncering og markedsføring

LinkedIn annoncering er det måske mest effektive annonceværktøj til at ramme B2B-segmenteringer. Derfor kan LinkedIn blive din nye bedste ven, når det kommer til B2B-markedsføring, hvor der er hård kamp om opmærksomheden hos de professionelle. Få rådgivning til et effektivt setup der skaber leads og konverteringer fra et LinkedIn bureau.

Effektiv markedsføring på LinkedIn

LinkedIn har over 675 mio. aktive medlemmer. Denne platform er et socialt medie primært anvendt til erhvervsfaglig vidensdeling, markedsføring og salg af professionelle kompetencer og formåen. Derfor er LinkedIn markedsføring oplagt til at eksekvere B2B annoncering, og yderst effektiv til at ramme snævre og nichepræget B2B-målgrupper som kan være svære eller næsten umulige at nå på andre platforme. Med LinkedIn markedsføring kan vi målrette målgrupper efter jobtitler, jobfunktioner, kompetencer, uddannelser, branche og arbejdsgivere.

Unik segmentering med LinkedIn annoncering

Gennem LinkedIn’s Campaign Manager kan vi segmentere målrettede målgrupper, opsætte visuelle kampagner og annoncer, kontrollere budgetter og meget mere. Når vi segmenterer annoncering på LinkedIn, stræber vi altid efter lokal markedsføring og segmenterer derfor efter mindre, men mange, delmålgrupper. Hos Berthu & Co tilbyder vi et målrettet setup, der kan give de bedste indsigter og resultater. Det sker ved at oprette mange delmålgruppe og splitteste budskaber samt at at lokalisere og effektivisere kommunikationen.

På vores LinkedIn bureau kan du rådføre dig hos vores eksperter i LinkedIn annoncering, og enten lægge en strategi i fællesskab eller få os til det. Vi rapporter sideløbende og justerer, når vi kan se et potentiale for at optimere performance. For eksempel vil vi altid holde øje med klik, engagement, frekvens og klikrate når vi igangsætter kampagner. Vi laver også manuelle budjusteringer, som i mange tilfælde kan spare dig op til 50% i CPM- og CPC-priser, men som mange annoncører ikke kender til.

Med LinkedIn annoncering kan vi allokere budgetter præcist og ned til mindste detalje. Vi kan faktisk lave målgrupper ned til få hundred personer. Her betaler du kun hvad du er villig til både at give i et givent tidsrum samt for ét enkelt bud. Denne fleksible prissætning giver os mulighed for at justere efter hvilke målgrupper og annoncer der performer bedst for at effektivisere dine budgetter. 

Vi kan opsætte sporingskoder, så du kan nå ud til personer, der tidligere har interageret med jeres virksomhed eller besøgt jeres hjemmeside.

Har du brug for et LinkedIn bureau til annoncering på LinkedIn?

Vores eksperter i LinkedIn annoncering hjælper og har hjulpet en lang række forskellige virksomheder på LinkedIn. Og vi hjælper også gerne jer med markedsføring.

Eksempler på LinkedIn kampagner

Mercedes eVans kampagne for P. Christensen

LinkedIn var et oplagt kanal for denne kampagne med elektriske varevogne for Mercedes Benz ved P. Christensen. Her udviklede vi målgrupper baseret på tømrere, murere, elektrikere, skorstensfejere, VVS’ere, malere og andre faggrupper der kører varevogn. Vi udviklede også en anden målgruppe med fokus på ledelsen inden for byggebranchen.

 
 
Kom godt igang med b2b annoncering på LinkedIn med os

Jobkampagne med Linkedin Markedsføring

LinkedIn er et rigtig godt værktøj til employer branding og rekruttering, hvor der kan segmenteres efter præcise målgrupper. Vi har kørt flere LinkedIn annoncer for Uni-tel, og fælles for dem er, at vi kan målrette annoncer mod personer med de rette kompetencer. Det gælder fx. udviklere, hvor vi kan krydskombinere jobtitler såsom “backend developer” med kompetencer med IT-programmer såsom JavaScript. 
 
LinkedIn markedsføring er en meget effektiv b2b markedsføring med de unikke segmenteringsmuligheder

Vi har hjulpet mange til succesfuld LinkedIn markedsføring

LinkedIn ekspert med speciale i annoncering på Linkedin

Har du brug for hjælp af en LinkedIn ekspert?

Du er velkommen til at kontakte os om LinkedIn markedsføring eller en social media strategi.. Et setup kan være både mere og mindre omfattende, men uanset hvilken du foretrækker, så har vi erfaringen til at føre det ud i livet.

Kontakt:
Rasmus Berthu Damkjær
Direktør og ekspert i LinkedIn annoncering
E-mail: rasmus@berthuogco.dk
Tlf. 31 75 72 54